Hisar Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş ve Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olarak Bireyleri , özgüven sahibi,kendine yetebilen ve toplumla bütünleşmiş kişiler olarak yetiştirmektir.

Misyon: 1-ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı , çağdaş düşünceye sahip ve fikirlerini uygulayabilen bireyler yetiştirmek. 2-10-15 Yaş grubunda bulunan bireyleri eğitmek ve öğretmek. 3-Eğitim ve öğretimi velilerle işbirliği içersinde yürütmek. 4-Milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştirmek. 5-Bireylerin özgüvenlerini geliştirmek ve toplum içersinde kendilerini ifade edebilmelerini sağlamak. 6-Yetenek ve beceri doğrultusunda bireyleri yönlendirmek. 7-Bireysel yeteneklerini sergilemek isteyen bireylere imkan sağlamak. 8-Kurum içersinde huzurlu bir ortam sağlamak.

Başarılar:

Saatler: 08:40-15:30
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Sonunda LGS Sisteminde 3 Öğrencimiz Sınav Puanı ile Öğrenci Alan Anadolu Lisesine yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Sonunda LGS Sisteminde sınavla öğrenci alan liselere yerleştirme yüzdemiz yüzde 5 oranındadır.
Sportif Etkinlikler: Yıldız Kızlar Voleybol, Yıldız Erkekler Futsal
Bilimsel Etkinlikler: Bilge Kunduz: Uluslararası Enformatik ve Bilgi-İşlemsel Düşünme Etkinliği - Europe Code Week
Proje Çalışmaları: Tekirdağ Kodluyor ve STEM - Tübitak 4006 Bilim Fuarları - Tekirdağ EBA Kullanımının Arttırılması Projesi(TEKAP)- TEKİR-AĞ Projesi - Beslenme Dostu Okul Projesi - Temiz Okul Sağlıklı Okul Projesi - Sıfır Atık Projesi

Telefon - 0282 315 63 67