OKUL TARİHÇESİ

13.12.2012 3118

Okulumuz 4 Aralık 1995´ te Eğitim Öğretime başlamış olup 16 Derslik,Müdür ve Müdür Yardımcısı Odası,Rehberlik-Destek Eğitim Odası,Anasınıfı,Fen ve Teknoloji Sınıfı, Bilişim Teknoloji Sınıfı, Görsel Sanatlar Dersliği, Satranç Dersliği, Çok Amaçlı Salon,Kütüphane, Kooperatif, Kantin ve Arşiv bölümleri vardır. Okulumuz Eğitim Öğretimin gerektirdiği donanıma tam olarak sahiptir. Bahçe asfalt kaplama olup , basketbol,voleybol ve mini futbol sahaları mevcuttur. Okulumuz ismini bulunduğu mahalleden almış olup Devlet tarafından yaptırılmıştır. Hizmete girdiği ilk yıl 5 sınıflı olarak hizmete açılmış, kademeli olarak üst sınıflar oluşturulmuştur. Şu anda Hisar Ortaokulu olarak eğitim veren İlçe Merkezindeki okullarımızdan biridir. Halen 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 20 öğretmenle eğitim öğretime devam etmektedir.

Murat ERYILMAZ